ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trio ile Şile’de Muhteşem Buluşma

Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trio ile Şile’de Muhteşem Buluşma

7 Ağustos 2022 Pazar

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen 33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali, önceki akşam arabesk müziğin başarılı isimlerinden Cengiz Kurtoğlu ile enstrümantal müzik grubu Taksim Trio'yu,  Şile Etkinlik Alanında sevenleriyle buluşturdu.

Müziğin Ustaları Şile Etkinlik Alanındaki Dinleyenleri Mest Etti
33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin yedinci ve son gününde, müziğe tutkun dört hünerli müzisyenin muhteşem buluşması, festival katılımcılarından büyük ilgi gördü. Konserin ilk yarısında sahne alan Taksim Trio, seyirciyi selamladıktan sonra Şileli müzikseverleri adeta başka diyarlara götürdü. Seyircilerin de şarkılara eşlik ettiği konserde, İsmail Tunçbilek seslendirdiği şarkılarla, Aytaç Doğan kanun resitali ile Hüsnü Şenlendirici ise göz kamaştıran klarnet performansıyla geceye damgasını vurdu.

Şile, Cengiz Kurtoğlu Klasikleri ile Buluştu
Taksim Trio’nun enstrümanları, konserin ikinci yarısında arabesk müziğin başarılı ismi Cengiz Kurtoğlu klasikleri ile buluştu. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Cengiz Kurtoğlu, kendisine eşlik eden binlerce müziksever eşliğinde şarkılarını söyledi. Şile Etkinlik Alanında Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trio, akustik şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Her Yaştan Müzikseveri, 33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali Aracılığıyla Bir Araya Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz.”
Taksim Trio grubu ve Cengiz Kurtoğlu klasikleriyle nostalji rüzgârı esen gecede sanatçılar, Şile Etkinlik Alanında en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam ederken sahneye çıkan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trio ekibine kendileri için hazırlanan Şile Bezi ürünlerinden oluşan hediyeleri takdim ederek, Şile'ye sundukları müzik ziyafeti için teşekkür etti. 

“Çok Yakında Ağva’da Görüşmek Dileğiyle.”
Belediye Başkanı İlhan Ocaklı konuşmasında, haziran ayından itibaren her hafta düzenlenen “Yaz Boyu Festival” etkinliklerinin Ağva’da devam edeceğini bildirdi; “Şile Belediyesi olarak, müzik severlerin buluşma noktası hâline gelen Şile Etkinlik Alanındaki konser sahnemizde, birbirinden değerli sanatçıları sahnede buluşturmaya devam ediyoruz. Festivalimizin son gününde, bu sahnede siz değerli gönül dostlarımız ile buluştuk. Her yaştan müzikseveri, 33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali aracılığıyla bir araya getirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. 
İstanbul Milletvekillerimiz Sayın Mihrimah Belma Satır, Sayın Müşerref Pervin Tuba Durgut, Sayın Osman Boyraz’a ve varlıklarıyla onur duyduğum kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çok yakında Ağva’da görüşmek dileğiyle…” 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.