ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Başkan İlhan Ocaklı Hemşehrilerle Buluşmaya Devam Ediyor!

Başkan İlhan Ocaklı Hemşehrilerle Buluşmaya Devam Ediyor!

21 Mart 2021 Pazar

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, mahalle ziyaretleriyle hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor. Sırasıyla; Avcıkoru, Yeşilvadi, Ulupelit, Darlık ve Oruçoğlu Mahallelerinde yapılan ziyaretlerle bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, mahallelerde yaşanan eksiklikler hakkında da notlar alındı. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ayrıca 2023 vizyonu çerçevesinde yapılacak yatırımları da mahalle sakinleriyle paylaştı. Devletimizin Tüm Kurumlarıyla Şile İçin Yoğun Bir Mesai Harcıyoruz.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de hazır olduğu buluşmalarda Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı; ’’ Öncelikle şunu kalpten söylemek istiyorum ki, sizlerle böyle buluşmaları gerçekten çok özledim. Bizim en büyük sermayemiz bir birimize sarılmamız. Ancak bu salgın koşullarında bizler inanıyoruz ki sevginin ve hoşluğun daima karşılıklı olduğudur. Lütfen sizler de salgınla beraber hayatımıza giren temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edin.’’ sözleriyle konuşmasına başlayan Başkan Ocaklı şunları da söyledi ‘’Biz daima sizler için çalışıyoruz. Hangi konuda olursa olsun daima sizlerin yanında olacağım. Biz, köylünün yerel aidiyetini koruyabilmek için gece gündüz mesailerimize devam ediyoruz. Şile-Ankara arasında sizler için bir köprü görevi görüyor, köylünün hakkının ve hukukunun korunması hususunda gecemizi gündüzümüze katarak ilerliyoruz. Biliyoruz ki arkamızda duran siz kıymetli hemşehrilerim var ve biz çok güçlü hissediyoruz. Şile’nin geleceğine hep birlikte imza atacağız. Devletimizin tüm kurumlarıyla, tüm bakanlıklarla yoğun temas halindeyiz. Bugüne kadar Spor Bakanımızı, Çevre ve Şehircilik Bakanımızı misafir ettik. Önümüzdeki günlerde Kültür ve Turizm Bakanımız, Tarım ve Ormancılık Bakanımız ve Ulaştırma Bakanımız da ilçemize gelecek. Birlikte yapacağımız yatırımları yerinde inceleyeceğiz. Allah devletimize zeval vermesin.’’ dedi.İstanbul’un Doğal ve Sağlıklı Gıda Merkezi Şile!

Oruçoğlu Mahallesinde ikamet eden ve doğal tarımla uğraşan, Şile Yeryüzü Pazarı üreticilerinden Fatma Çetin’in sirke atölyesine uğrayan İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ev yapımı sirkeler hakkında bilgi aldı. Fatma Çetin ile bir müddet sohbet gerçekleştiren Başkan Ocaklı; ‘’Yeryüzü Pazarı esnafımız Fatma Teyzemizin sirke atölyesini ziyaret gerçekleştirerek, İtalya’ya kadar uzanan bu başarının sırrını öğrenmek istedik. Ne kadar başarılı olduğu, atölye içerisindeki düzenden belli oluyor. Allah bereket versin.’’ dedi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.