İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Başkan İlhan Ocaklı ‘Halk Günü Buluşmalarında Vatandaşları Dinledi

30 Kasım 2021 Salı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Halk Günü” buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelip talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi. Başkan Danışmanları ve Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu 29 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen Halk Gününe vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.

Vatandaşlar Halk Günü’nde İstek, Görüş, Öneri ve Sorunlarını Aracısız İlettiler.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın vatandaşlarla randevusuz bir şekilde bir araya geldiği Halk Günü buluşmaları kesintisiz sürüyor. Şilelilerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Günü’nde, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, vatandaşların istek, görüş, öneri ve sorunlarını aracısız, randevusuz ve ilk ağızdan dinledi. Gelen talepleri hassasiyetle takip ederek, ilgili birimler ile vatandaş arasında köprü oldu.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Vatandaşlarla İç İçe Olmayı Daima Sürdüreceğiz.”

Yoğun bir katılımla gerçekleşen Halk Günü buluşmalarının, kendisi için çok önemli olduğunu belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Kıymetli Şileliler’le sabah saatlerinde başladığımız görüşmelerimize akşam 17.00’ye kadar devam ettik. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz ve kendilerine kulak verdiğimiz Halk Günü Buluşmalarımızda ziyaretimize gelen komşularımızla güzel Şile’mize dair hoş sohbetler ettik. Şile Belediyesi olarak kapılarımız her zaman olduğu gibi sonuna kadar açık. Komşularımızla düzenlediğimiz farklı farklı programlarla iç içe olmayı sürdüreceğiz.” dedi.