ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

25. Şile Belediyesi "Adım Adım Yerinde Hizmet" Durağı İmrenli Mahallesi Oldu

25. Şile Belediyesi "Adım Adım Yerinde Hizmet" Durağı İmrenli Mahallesi Oldu

29 Kasım 2022 Salı

Şile Belediyesi, bugün “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 25. durağı kapsamında, ot biçme ve peyzaj çalışmalarından, larvasit çalışması ve sağlık taraması çalışmalarına kadar birçok hizmeti eş zamanlı bir şekilde İmrenli Mahallesi ile buluşturdu. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile Belediyesi’nin Tüm İmkânlarıyla Şile’deki Her Mahallemiz İçin Hizmet Üretiyoruz.”
Çalışmalardan önce mahalle sakinleri ile kahvaltı programda bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleli ile sohbet ederek, görüş, öneri ve talepleri yerinde dinledi. Şile Belediyesi’ne bağlı başkan yardımcıları, müdür ve birim amirleri ile birlikte teknik personelin de tam kadro hazır bulunduğu İmrenli Mahallesi ziyaretinde düzenlenen kahvaltı programda vatandaşlar ile sohbet eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile Belediyesi olarak başlattığımız “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarımız kapsamında mahallelerimizi ziyaret etmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün, İmrenli Mahallemizde hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Mahallemizin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Yaşlılarımızı ve büyüklerimizi ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Şile Belediyesi’nin tüm imkânlarıyla Şile’deki her mahallemiz için hizmet üretiyoruz." diye konuştu.

Çalışmalarda Tüm Şile Belediyesi Hizmet Birimleri Yer Aldı
Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin eksiksiz, tam kadro hazır bulunduğu ve Şile’deki mahallelerinin tümünü kapsayacak olan “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 25. durağı olan İmrenli Mahallesi’nde; ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları, cami temizliği, asfalt yama ve kilit taş onarımı, genel bakım onarım çalışmaları, larvasit çalışması ve sağlık taraması gibi hizmet faaliyetleri aynı anda gerçekleştirildi. 
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.