ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Şile’yi Sardı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Şile’yi Sardı

19 Mayıs 2023 Cuma

Millî Mücadele destanının ilk adımının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Şile’de büyük bir coşku ile kutlandı.

Türkiye’nin bundan tam 104 yıl önce bağımsızlık ve özgürlük yolunda atılın en büyük adımının yıldönümü, Şile Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler ile Millî Mücadele destanının ilk adımını canlı tutarken, vatandaşların heyecanını da doruklara çıkardı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl Şile'de oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Şile Belediyesi tarafından organize edilen, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104’üncü yıl dönümü ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Şile'de kortej geçişi düzenlendi.  Ellerinde Türk Bayrakları ve coşkuyla yürüyüş yapan korteje, cadde üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarda alkışla destek verdi. Şileliler evlerine, iş yerlerine astıkları “Türk Bayrakları” ile ilçeyi kırmızıya bürüdü.

Başkan Ocaklı: “Gençler, Sizler İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışmaya Devam Edeceğiz!”
Kortej yürüyüşünün bitiminde Şile Kent Meydanı'nda Şilelilere seslenen Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “19 Mayıs coşkusunu güzel Şile’mizde doya doya yaşadık. Şile Spor Akademimizin gençlerimiz için düzenlediği spor etkinliklerine katılım sağladık. Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonumuz, Millî güreşçimiz Taha Akgül ile gençlerimizle güzel bir söyleşi de gerçekleştirdik. Gençler, biz, sizler için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.  Bu ülke ancak sizin ellerinizde yükselecek. Hayâl edin, çalışın, üretin biz her zaman yanınızda olacağız. Gün boyu gençlerimizle birlikte yaşadığımız 19 Mayıs coşkusunu her zaman olduğu gibi güzel bir kortej yürüyüşü ile de taçlandırdık. Cumhuriyet’in 100. yılında böylesine bir coşkuya ortak tüm hemşerilerimize ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Biz, hep birlikte çok büyük bir aileyiz” dedi.

Şile 19 Mayıs’ta Bayrak Kırmızısına Büründü!
Şile Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Çelenk konulması ve İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan coşku ile söylenmesi ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni Kaymakamlık tarafından İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen 104. Yıl Kutlama Programı ile sürdü. Kaymakam Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve ilçe protokolünün katıldığı programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra okunan şiirler ve etkinlikler bayram coşkusunu artırdı. 

Spor Etkinlikleri Coşturdu
Şile Belediyesi Spor Akademisi 19 Mayıs’ın anlamına uygun olarak düzenlediği spor etkinliklerinde tüm Şilelilere bayram coşkusu yaşattı. Modern okçuluk, futbol, jimnastik, voleybol, bilek güreşi ve basketboldan oluşan spor etkinlikleri gençler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Etkinlikler arasında Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonu, Milli Güreşçi Taha Akgül’ün söyleşisi ise büyük bir merakla izlendi. Vatandaşlar etkinliklere katılarak Şile’de bayramı büyük bir coşku ile kutladı.

Cumhuriyet’in 100. Yılında TOGG Şile’de Gençlerle Buluştu! 
Şile Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Şile Kent Meydanı’nda TOGG Deneyim ve Tanıtım Standında sergilenen Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, Şile’de gençlerle buluştu. Bayrak kırmızısı TOGG, büyük beğeni toplarken; yerli ve milli otomobili görmek için toplanan vatandaşlar, incelemede bulunmak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. 
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.