ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Şile’de Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Şile’de Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

14 Mayıs 2022 Cumartesi

Dünya Çiftçiler Günü, toprağı alın teri ve emek ile işleyerek, yerli ve mili tarıma katkı sağlayan çiftçilerimizi onurlandırmak için Şile Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı.
 
Şileli Üreticiler Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi
Şile Belediyesi Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kemal Benli, kamu kurumlarının idari amirleri, muhtarlar ve ziraat ile uğraşan çok sayıda çiftçi katılım sağladı. 
 
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı:“İstanbul’un Slow Food Tescilli Tek Yeryüzü Pazarı’na Sahip Güzel İlçemizde Çiftçilerimizin Her Zaman Yanındayız.”
Törende söz alan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; Şile Belediyesi olarak attıkları her adımda çiftçilerin olmazsa olmazları olduğunu belirterek, “Yürekleri, emekleri ve alın terleriyle toprağa hayat veren, yerli ve milli üretimin neferleri çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun. İstanbul’un Slow Food tescilli tek Yeryüzü Pazarı’na sahip güzel ilçemizde çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor ve ülkemizin fedakâr üreticilerinin ekonomik ve sosyal alanda daha ileri seviyede yer almasını diliyorum. Şile olarak, İstanbul gibi bir metropolün yanı başında, turizmin nasıl göbeğinde isek, sahip olduğumuz üretim değerleriyle, tarımın da tam olarak göbeğinde olacak, bölgemiz ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Dünya Çiftçiler Günü’nün, tarımsal üretimin sürekliliğin sağlanmasında başı çeken çiftçilere adanmış özel bir gün olduğunun da ayrıca altını çizdi.
 
Başkan Ocaklı Öncülüğündeki Çiftçi Traktör Konvoyu Büyük İlgi Gördü
Düzenlenen kahvaltı programının ardından Ortanca Sokak - Vasiyet Mevkii - Üsküdar Caddesi - Cumhuriyet Caddesi - Fener Caddesi ve Şile Limanı güzergâhı boyunca traktör konvoyu düzenlendi. Traktör konvoyu başındaki ilk traktörü sürerek, öncülük eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı'ya ve kıymetli çiftçilerimize, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.