Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

15 Mart 2023 Çarşamba

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Şile’de görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek tıp bayramlarını kutladı.

Sağlık Çalışanlarına Müteşekkiriz
Şile Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlık Merkezleri ve 112 Acil Noktaları’nda görev yapan sağlık personellerini ziyaret eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Sürdürdükleri özverili çalışmalardan ötürü tüm sağlık çalışanlarına müteşekkir olduklarını belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı sağlık çalışanlarına hazırlamış oldukları hediyeleri takdim etti. 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretinde Şile Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Akyol ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Simin Ediz ile fikir alışverişinde bulunan Başkan İlhan Ocaklı, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Şile Belediyesi olarak sağlık alanında oluşan ihtiyaçların giderilmesi için öncü bir rol üstleneceklerini belirtti.

Başkan Ocaklı "Sağlık Ordumuzun Tüm Kahramanlarına Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum."
Özellikle pandemi dönemi ve yaşanan deprem felaketi ile birlikte sağlık çalışanlarının büyük özveri ile çalıştıklarını belirten Başkan İlhan Ocaklı ‘’Zor zamanlarımızda sağlığımız için büyük fedakarlıkla bizlerin yanında can siperane çalışan, kutsal mesleklerini azim ile yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Sağlık ordumuzun tüm kahramanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şile Belediyesi olarak daima yanlarındayız‘’ dedi.