ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

‘Yaz Boyu Festival’, Özgür Can Çoban ve Keman Virtüözü Suat Erdem ile Maske Orkestrası Konseri İle Devam Etti

‘Yaz Boyu Festival’, Özgür Can Çoban ve Keman Virtüözü Suat Erdem ile Maske Orkestrası Konseri İle Devam Etti

18 Temmuz 2022 Pazartesi

Şile Belediyesi’nin Şile Kent Meydanı’ndaki festival sahnesi, farklı müzik türlerine ve ezgilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şile’de Yaz Boyu Festival sahnesinde başarılı ses sanatçısı Özgür Can Çoban’ın yanında, keman virtüözü Suat Erdem ve Maske Orkestrası da yer alarak, Şileli müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Özgür Can Çoban Şarkılarıyla Adeta Büyüledi
Şile Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Boyu Festival etkinlikleri kapsamında, 16 Temmuz Cumartesi akşamı 21.00’da Şile Kent Meydanı’nda sahne alarak, Şileli müzikseverlerle buluşan başarılı müzisyen Özgür Can Çoban, seslendirdiği birinden güzel şarkılarla Şile halkına benzersiz dakikalar yaşattı.

Harika Sesi Göz Kamaştırdı ve Dakikalarca Alkışlandı
Şile Kent Meydanı’ndaki sahnesindeki muhteşem performansıyla Şileli seyircilerin büyük beğenisini toplayan Özgür Can Çoban, harika sesi ile de göz kamaştırdı ve dakikalarca alkışlandı. Çok sayıda dinleyicinin doyasıya eğlendiği konser sonunda Şile Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Keser, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Şile halkı adına Özgür Can Çoban’a teşekkür çiçeği takdim ederek, tüm Şileli sanatseverleri selamladı.

Şile’den Keman Sesleri Yükseldi
Şile Belediyesi,Yaz Boyu Festival etkinlikleri kapsamında 17 Temmuz Pazar akşamı ise, keman virtüözü Suat Erdem ve Maske Orkestrası konseri düzenlendi. Suat Erdem ve Maske Orkestrası Şileli müzikseverleri keyifli bir müzik yolculuğuna çıkararak, eşsiz anlar yaşattı. 

Şile Keman ve Rock Müziği İle Şenlendi
Şile Kent Meydanı’nda bulunan Şileli sanatseverlerin büyük beğeni ve coşku ile takip ettiği, keman ve rock müziğinin en güzel örneklerinin verildiği konser sonunda, Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, sanatçılara sergiledikleri başarılı müzik performansı için teşekkür ederek, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Şile halkı adına Suat Erdem’e ve Maske Orkestrası üyelerine teşekkür çiçeği takdim etti. 

Şile Belediyesi bu ve benzeri zengin kültür sanat etkinliklerine ve konserlere ev sahipliği yaparak, Şileli komşularını kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmayı sürdürecek.


 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.