Çocuklarımızın Deprem Kitapçığı Hazır "Tedbir Al Hayatta Kal"

Friday, March 5, 2021

Belediyemizin çocuklarımızı ve gençlerimizi deprem konusunda aydınlatmak, onları deprem öncesi, sırası ve sonrasında nasıl davranacakları yönünde bilgilendirip bilinçlendirme hedefiyle hazırladığı  "Tedbir Al Hayatta Kal" isimli deprem kitapçığı minik okurlarıyla buluşuyor.

Tedbir Al, Hayatta Kal
Bunu hiç istemesek de Türkiye deprem kuşağında ve olası bir depremde pek çok binanın orta ve üstü hasar görme olasılığı mevcut. Alacağımız basit  önlemler ve deprem bilinciyle bu doğal afetten yara almadan kurtulmak elimizde!

İçeriğinde çocuklara uygun görsel ve bilinçlendirme yazıları olan kitapçığımızda olası bir depremde yaşanacak bina hasarları, can kaybı ve yaralanmalar, altyapı hasarları ve geçici barınma ihtiyacı gibi bilgilere yer verildi.

Çocuklarımızı deprem konusunda aydınlatmak, onları deprem öncesi, sırası ve sonrasında nasıl davranacakları yönünde bilgilendirip bilinçlendirme hedefiyle hazırladığımız  "Tedbir Al Hayatta Kal" isimli deprem kitapçığımıza Şile Belediyesi Beyaz Masa biriminden ulaşabilir veya buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz..