İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi'nden 1. Bahar Festivali

4 mevsim yaşanabilir Şile mottosu ile yola çıkan Şile Belediyesi, bahar mevsiminin bir başka havaya büründürdüğü Şile ilçesine yakışır bir festival düzenlemeye hazırlanıyor.
Şile Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde birbirinden farklı etkinlik, atölye ve aktivitelerin yer alırken festivale katılan misafirler Türkan Kandıralı İle Bahar Konseri ve gün boyu DJ Performansı ile festival boyunca müziğe doyacak.

28 Mayıs Cumartesi günü 14.00 – 20.00 saatleri arasında Şile Etkinlik Çayırı Marina Mevkiinde düzenlenecek olan Festival boyunca misafirler hem Şile’de baharın tadını çıkarak hem de düzenlenen festival ile eğlenceye doyacaklar.

Festival programı;
Atölyeler; Uçurtma atölyesi, Ebru Atölyesi, Kaligrafi Atölyesi, Resim Atölyesi, Karikatür Atölyesi, Lego Atölyesi, Yüz Boyama Atölyesi, Sosis Balon Atölyesi, Fide Dikim Atölyesi, Bileklik Yapım Atölyesi.
Etkinlikler; Uçurtma Şov, Bubble Şov, Frizbi, Sokak Bowlingi, Dev Jenga, Jonglör, Şişme Oyun Grupları
Spor Etkinlikleri; Halat Çekme Yarışması, Dart Turnuvası, Langırt Turnuvası, Boks Makinesi Turnuvası, Halat Çekme Yarışması, Çuval Yarışı, İp Atlama Yarışması, Yumurta Taşıma Yarışması.
Tadım Standları; Yöresel Lezzetler, Pamuk Şeker, Patlamış Mısır, Horoz Şeker, Kağıt Helva, Elma Şekeri, Sucuk Ekmek, Köfte Ekmek.

Sahne Etkinlikleri;
Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası Konseri
Evet-Hayır Yarışması
Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası Ritm Şov