ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Şile Gaziler Günü'nde Milli Birlik ve Gurur İçinde

Şile Gaziler Günü'nde Milli Birlik ve Gurur İçinde

19 Eylül 2023 Salı


Gaziler Günü, Türkiye'nin kurtuluş mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e verilen "Gazilik" unvanının ve "Mareşallik" rütbesinin yıl dönümü olan ve her yıl 19 Eylül'de tüm Türkiye’de olduğu gibi Şile’de de anlamlı bir tören ile kutlandı. 

Kamu Protokolü ve Gaziler Çelenk Sunma Töreninde Buluştu

Şile Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törende kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şile Şubesi üyesi olan gaziler de çelenk sunma töreninde hazır bulundu. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın coşkuyla okunması ile başlayan tören sonrasında Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen çelenk sunma töreni, duygu dolu anlara sahne oldu. İlçe Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı, Şile Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şile Şubesi tarafından sunulan çelenkler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına olan minnet ve saygının bir ifadesi olarak yerine konuldu. 

Başkan Ocaklı: “Gazilerimiz Yaşayan Anıtlarımızdır.”

Programın sonunda Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şileli gazilerle bir araya geldi. Çamlık Mercan Köşk'te düzenlenen kahvaltı programında duygusal bir konuşma yapan Başkan Ocaklı, vatanseverliğin ve bağımsızlığın önemini vurgulayarak, tüm gazilere teşekkürlerini iletti ve şehitleri rahmetle andı. 
Başkan Ocaklı, Gaziler Günü'nün, milletin birlik ve beraberliği için önemli bir fırsat olduğunu belirterek: "19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen çelenk sunma töreninde bir araya geldik. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına kahramanca mücadele eden tüm gazilere şükranlarımı sunuyorum. Şanlı tarihimiz, kahramanca verilen mücadelelerle dolu. Tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklâlini canı pahasına korumayı ilke edinen vatandaşlarımızın, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı sayıyor önlerinde hürmetle saygılarımı sunuyorum. Gazilerimiz yaşayan anıtlarımızdır. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimizi de rahmetle anıyorum." diye konuştu.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.